NOI STIM CE INSEAMNA CALITATEA ELVETIANA

Intotdeauna alegem ce este mai bun pentru partnerii nostri

Flexquality aduce calitatea elvetiana in Romania inca din anul 2009. Branduri renumite precum Mathey Tissot. Wenger, Swiss Militaire si Andre Mouche sunt aduse in magazinele romanesti si se vand cu succes pentru ca au calitatea produselor elvetiene. Sunt ideale pentru a fi facute cadou!

Flexquality aduce calitatea elvetiana in Romania inca din anul  2009. Branduri renumite precum Mathey Tissot, Wenger, Andre Mouche si  Swiss Militaire sunt aduse in magazinele romanesti si se vand cu succes deoarece au un renume mondial in aceasta industrie.  Intre traditie si inovatie, calitatea este singura constanta in crearea ceasurilor elvetiene care sunt intotdeauna cadoul ideal, indiferent de context sau varsta.

Intrucat avem o viziune larga si deschidere, incurajam dezvoltarea parteneriatelor. Expunerea si comercializarea ceasurilor din colectiile celor patru branduri va poate extinde portofoliul de clienti si va poate aduce un plus de imagine. Puteti avea aceste ceasuri chiar in vitrina magazinului dumneavoastra, alaturi de alte colectii de orlogerie sau chiar alaturi de bijuterii. Contactati-ne cu incredere pentru a discuta despre semnarea unui partenerat durabil si despre cum puteti vinde in propriile magazine ceasurile elvetiene atat de apreciate in intreaga lume!