Swisscorner ofera clientilor sai oportunitatea de a se bucura de branduri elvetiene de renume precum Mathey Tissot, Swiss Militaire, Wenger si Andre Mouche.

Elveţia este cunoscută ca „ţara ceasornicarilor”, motiv pentru care îţi oferim ceasuri deosebite aparţinând unor branduri renumite din industrie. Celor care apreciază tradiţia le oferim ceasurile Mathey Tissot, un producător cu o experienţă de peste 125 de ani care a fost totodată şi unul dintre cei mai mari furnizori de orologii pentru armată în cele două războaie mondiale. Calitatea superioară şi lucrul artizanal face diferenţa când vine vorba de acest brand puternic.

logo-mathey-tissot-260x185

Precizia elveţiană este mai mult decât o simplă legendă; este o realitate exprimată până în cel mai mic detaliu de colecţiile de ceasuri produse de Swiss Militaire, colecţii inspirate de câte un element militar – avioane, elicoptere, nave maritime şi alte echipamente speciale.

logo-swiss-militaire-260x185

Wenger a fost infintata in anul 1893 in Delémont, Elvetia, iar in octombrie 1997, a fost fondata Wenger Watch S.A. In doar 17 ani brand-ul Wenger ajunge sa creeze o gama larga de ceasuri prezente in peste 90 de tari, de pe toate continentele, castigand o excelenta reputatie pentru fiabilitate, multifunctionalitati si performanta.Toate ceasurile Wenger au fost create pentru a fi in primul rand utile si pentru a oferi satisfactie de lunga durata clientilor nostri.

logo-wenger-260x185

Pentru cei care caută modele deosebite recomandăm produsele Andre Mouche, care încântă prin culoare şi design, dar mai ales prin faptul că sunt pictate manual de adevăraţi artişti, devenind astfel adevărate bijuterii placate cu aur, paladiu şi cristale Swarovski.

logo-andre-mouche-260x185