Marca inregistrata:
SWISS-MILITAIRE de BIG BEN este o marca de ceasuri elvetiana înregistrata în multe tari din întreaga lume. De peste 20 de ani, ofera clientilor modele sportive, clasice si la moda combinate cu produse de calitate la preturi rezonabile si foarte competitive.

Istorie
1983
Domnul Domenico Surace soseste în Chiasso, Elvetia, pentru a înfiinta compania BIG BEN SA construieste fabrica care începe sa produca si sa asambleze ceasuri pentru unele marci cunoscute de elvetieni.

1991
Experienta si abilitatile de productie si de asamblare dobandite în decursul timpului îi determina pe BIG BEN sa îsi creeze si sa dezvolte propriul brand Swiss-Made prin proiectarea si producerea unei linii de modele diferite pentru fiecare stil de viata. Din aceasta se naste SWISS-MILITAIRE.

2011
SWISS-MILITAIRE sarbatoreste a 20-a aniversare.

Astazi
SWISS-MILITAIRE sa transformat într-o ceasornicarie bine stabilita si recunoscuta, fabricata din materiale excelente de cea mai înalta calitate, reflectand filozofia de a oferi clientilor modele sportive, clasice si la moda combinate cu produse de calitate la preturi rezonabile si foarte competitive.
A devenit o fabrica de ceasuri bine stabilita si recunoscuta, ceasuri realizate din materiale excelente de cea mai înalta calitate, reflectand filozofia de a oferi clientilor modele sportive, clasice si la moda combinate cu produse de calitate la preturi rezonabile si foarte competitive.