Termeni si conditii

Cum platesc ?

Pentru produsele achizitionate pe www.swiss-corner.ro ai la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:

  • plata in numerar/ramburs, la livrarea/ridicarea coletului, daca alegi livrarea prin curier rapid sau ridicarea personala de la unul din magazinele noastre.

Cum comand ?

Adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului “Adauga in cos.

Verifica-ti comanda

Dupa adaugarea fiecarui produs, esti directionat automat in cosul de cumparaturi, aici poti sa revezi lista produselor selectate, sa actualizezi cantitatea sau sa renunti la unul sau toate produsele selectate.

Transport

Transport GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON!!!

Livrare

Detalii de facturare si livrare comanda

Dupa adaugarea produselor dorite in cos, trebuie sa selectezi detaliile de facturare, modalitatile de plata (Ramburs) si modalitatea de livrare preferata (Ridicare de la Magazin,  Livrare la domiciliu);

Returnare Produse 14 de zile drept de retur

Prin predare directa la unul din magazinele noastre :

–    Poti sa returnezi orice produs  in termen de 30 de zile calendaristice din momentul in care ti-a fost livrat de catre curier prin predare directa la una din adresele urmatoare :

Strada Napoca nr. 13, Cluj Napoca

Strada Metianu nr.4, Arad

–    Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate.

Prin serviciu de transport (curierat sau prin posta), ales in mod independent, caz in care cumparatorul trebuie sa inscrie pe documentul de transport al produsului urmatoarele „informatii obligatorii”:

  • Expeditor: Nume si Prenume

  • Destinatar : 

  • Swiss Corner Cluj – Adresa : Strada Napoca nr 13, Cluj Napoca

  • Swiss Corner Arad – Adresa : Strada Metianu nr.4, Arad

  • Numarul si data facturii de cumparare a produsului.

Garantia produselor

Fiecare produs comercializat de swiss-corner.ro beneficiaza de termenul de garantie mentionat in certificatul de garantie al produsului.Va rugam sa pastrati garantia, factura (in original) si cutia originala, fara acestea garantia devine nula.

GARANTIA ACOPERA DOAR MECANISMUL CEASULUI SI DEFECTELE DE FABRICATIE.

Swiss Corner nu isi asuma responsabilitatea pentru posibile erori de sistem aparute in gestionarea stocului sau a pretului.