Wenger – o companie elvetiana din 1893

Un nume care, de peste 120 de ani, a fost sinonim cu valorile traditionale, precum si cu o pasiune pentru calitate, precizie si maiestrie excelenta. Ceasurile sunt fiabile, functionale, bine concepute si întruchipeaza spiritul timpului  spre perfecțiune. Acestea sunt partenerul ideal pentru persoanele active care se afla mereu în miscare, apreciaza valoarea de a arata bine si celor care le place sa-si puna încrederea în calitatea superioara la un pret rezonabil.

Înfiintata ca fabrica de cutite în 1893 în Courtételle, un loc mic langa Delémont, în regiunea elvetiana Jura, Wenger poate privi înapoi la o istorie de 120 de ani. Aceasta istorie este formata de o pasiune pentru calitate, precizie si maestrie remarcabila, precum si multe produse iconice, inclusiv celebrul “Swiss Army Knife”.

Wenger si-a extins gama de produse, populara în întreaga lume, incluzand ceasurile din 1997, iar mai tarziu bagaje.
Theo Wenger (1868 – 1928)

Brandul si-a pastrat identitatea distincta dupa preluarea de catre Victorinox în 2005 si a continuat sa-si dezvolte liniile de produse. În 2013, Victorinox a integrat cutitele Wenger în gama sa, astfel încat Wenger să se poata concentra asupra dezvoltarii globale a celor doua segmente cele mai de succes – ceasuri si bagaje.

WENGER PENTRU EL

Vezi produsele pe Wenger barbati

WENGER PENTRU EA

Vezi produsele pe Wenger femei